Kolenaar Doetinchem

Zaagmolenpad 36
7008AJ Doetinchem
Nederland

Kolenaar Enschede

Cromhoffsbleekweg 1
7513ET Enschede
Nederland

Zorgeloos (online) auto kopen

Als u zorgeloos wilt autorijden, is Kolenaar Mobiliteit uw enthousiaste betrokken partner in mobiliteit die net een stap verder gaat door persoonlijke aandacht en service op maat.
Kolenaar is de Mazda-dealer voor Twente en de Achterhoek, met een vestiging in Enschede en Doetinchem.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Mazda MX-30

e-SkyActiv EV 145 Makoto /€11.595,- voordeel T.O.V. nieuw/€2000,- subsidie/Premium Pack/Navi/ECC/Adaptive/CarPlay
  • achteruitrij assistent
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • bots waarschuwing systeem
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 4.510 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-974-GF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurArctic White
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a07-06-2023
Gewicht1620 Kg
Omschrijving

Het betreft hier een Mazda MX-30 EV van juni 2023 met 4500 kilometer op de teller, ten opzichte van een nieuwe MX-30 Makoto met Premium Pack bespaart u €11.595,- met deze jong gebruikte MX-30.

De uitvoering betreft de Makoto met het Premium Pack, deze top uitvoering is zeer riant uitgerust op gebied van comfort, multimedia, gebruiksgemak en veiligheid. Van buiten is het voertuig te herkennen aan de 18 inch lichtmetalen velgen in Bright Silver, de adaptieve LED koplampen met 20 LED-blokken, het Smart Keyless Entry systeem op de portieren, het privacy glas, 'Mazda' op de D-stijl in Satin Silver en de piano zwarte A- en B-stijlen. Van binnen is het voertuig te herkennen aan het ecologische interieur 'Modern Confidence' met witte kunstlederen bekleding en grijze stoffen zittingen, de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie, geheugenfunctie in de buitenspiegels en Active Driving Display, het 150W stopcontact en de afwerking in kurk.

Verder is het voertuig uitgerust met een multifunctioneel stuurwiel met bediening voor de audio en Mazda Radar Cruise Control (adaptive cruise), en aanvullende Cruise & Traffic Support (stuur assistent onder 55km/h), een Active Driving Display (head-up) voor de belangrijkste rij-informatie, een touchscreen voor de Electronic Climate Control en bediening voor de stuur- en stoelverwarming, een 8,8 inch multimedia systeem met navigatie, Bluetooth-connectie, Apple CarPlay/Android Auto connectie en DAB radio met het fantastische geluid van het Bose Premium Audio systeem, elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels en meer..

Op gebied van gebruiksgemak en veiligheid beschikt het voertuig over een 360 view monitor met parkeersensoren rondom, Traffic Sign Recognition, Driver Attention Alert met behulp van een actieve camera, Distance & Speed Alert, Intelligent Speed Assist, Lane Keep Assist, Front Cross Traffic Alert, Rear Cross Traffic Brake, Smart City Brake Support Rear, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Monitoring en Blind Spot Prevention.

Welkom bij Kolenaar Mazda
De Mazda dealer voor Twente en de Achterhoek. Met onze jarenlange (ruim 45 jaar Mazda dealer) ervaring, zijn wij het adres voor al uw vragen over Mazda. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. In onze showroom in Enschede en Doetinchem treft u een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mazda's aan. 
Kies voor een occasion van Kolenaar! Al onze occasions vanaf € 4.500 bieden wij rijklaar aan met 12 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs.
Kolenaar Autobedrijven, de Mazda-dealer voor Twente en omstreken! Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer info.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Opties
achteruitrij assistent
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Bluetooth telefoonvoorbereiding
bots waarschuwing systeem
Brake Assist System
buitenspiegels elektr. met geheugen
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
buitenspiegels verwarmbaar
connected services
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 06-06-2029
Fabrieksgarantie
Nap