Kolenaar Doetinchem

Zaagmolenpad 36
7008AJ Doetinchem
Nederland

Kolenaar Enschede

Cromhoffsbleekweg 1
7513ET Enschede
Nederland

Zorgeloos (online) auto kopen

Als u zorgeloos wilt autorijden, is Kolenaar Mobiliteit uw enthousiaste betrokken partner in mobiliteit die net een stap verder gaat door persoonlijke aandacht en service op maat.
Kolenaar is de Mazda-dealer voor Twente en de Achterhoek, met een vestiging in Enschede en Doetinchem.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Mazda MX-30

e-SkyActiv 145 First Edition /Dealeronderhouden/8% bijtelling/Navi/ECC/CarPlay
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • bots herkenning en activatie
  • Brake Assist System
  • buitensp.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaar
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 43.781 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-697-KF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurSoul Red Crystal 3-Tone
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a28-12-2020
Gewicht1620 Kg
Omschrijving

Deze auto is extra aantrekkelijk voor ondernemers! De BTW is nog aftrekbaar. Onze vraagprijzen zijn inclusief BTW.
Het betreft hier een door ons nieuw geleverde en dealeronderhouden Mazda MX-30 EV.

De uitvoering betreft de exclusieve en royaal uitgeruste First Edition, zo beschikt het voertuig over een riante uitrusting op gebied van comfort, multimedia, gebruiksgemak en veiligheid. Van buiten is het voertuig te herkennen aan zijn 18 inch lichtmetalen velgen in Bright Silver wat in combinatie met de kleur Soul Red Crystal Metallic 3-Tone, bestaande uit stijlen in Dark en het dak in Black, zorgt voor een luxe look. Van binnen is het voortuig uitgerust met het Moderne Interieur: zo zijn de stoelen zijn bekleed met wit kunstleder en grijze stoffen zittingen, de voorstoelen zijn verwarmd, de bestuurdersstoel is elektrisch te bedienen en beschikt over een memory-functie, afwerkingen in donkergrijs stof gemaakt van PET-flessen, kurk-elementen, een multifunctioneel stuurwiel met bediening voor audio en de Mazda Radar Cruise Control (adaptive cruise) en voor het stuur bevindt zich een Active Driving display (head-up) met de belangrijkste rij-informatie. Dankzij de electronic climate control, te bedienen via een apart touchscreen, is het interieur altijd optimaal gekoeld of verwarmd. Met het 8,8 inch infotainment-systeem beschikt u over navigatie, Bluetooth-connectie, Apple CarPlay-/Android Auto-connectie en DAB radio.

Op gebied van gebruiksgemak en veiligheid beschikt het voertuig over parkeersensoren rondom met achteruitrijcamera wat krappere situaties overzichtelijker maakt, adaptieve LED koplampen met 20 LED-blokken voor optimaal zicht, Driver Attention Alert, Traffic Sign Recognition, Hill Hold Assist, Smart Brake Support, Intelligent Speed Assist, Distance & Speed Alert, Lane Keep Assist, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Monitoring en Blind Spot Prevention.

Welkom bij Kolenaar Mazda
De Mazda dealer voor Twente en de Achterhoek. Met onze jarenlange (ruim 45 jaar Mazda dealer) ervaring, zijn wij het adres voor al uw vragen over Mazda. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. In onze showroom in Enschede en Doetinchem treft u een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mazda's aan. 
Kies voor een occasion van Kolenaar! Al onze occasions vanaf € 4.500 bieden wij rijklaar aan met 12 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs.
Kolenaar Autobedrijven, de Mazda-dealer voor Twente en omstreken! Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer info.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth telefoonvoorbereiding
bots herkenning en activatie
Brake Assist System
buitensp.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaar
buitenspiegels elektr. met geheugen
connected services
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dimlichten automatisch
dodehoekdetectie met correctie
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap