Image
Mazda

DE SERVICE DIE JE VAN MAZDA MAG VERWACHTEN

Scroll to content

Als Mazda dealer bewaken wij jouw rijplezier op alle niveaus. Niet alleen door de liefde voor vakmanschap en vakkennis van onze technici, maar ook door gebruik van originele Mazda onderdelen en speciaal voor Mazda ontwikkelde software, materialen en gereedschappen. En niet te vergeten onze service. We slaan onze bevindingen tijdens onderhoudsbeurten nauwkeurig op, je kunt ze altijd inzien via de MyMazda app.

Ook met Mazda Euro Service en onze wisselende seizoens-acties blijf je zorgeloos genieten van je Mazda. Nu en in de toekomst.

Image
After_Sales_kwartaalcampagne_Q2_2022

PLAN NU DE AIRCOCHECK

Een airco zorgt er naast een aangename temperatuur voor dat stof, uitlaatgassen en pollen buiten blijven. Ga er daarom schoon en gezond op uit en plan nu een aircocheck. De aircocheck kun je upgraden met een reiniging.

Image
MAZ Kwartaalcampagne Q3-2021

APPLE CARPLAY / ANDROID AUTO™

Met Apple CarPlay / Android Auto™ ben je niet alleen één met je auto, maar ook met je smartphone. Zo ervaar je het beste van twee werelden in een. Apple CarPlay / Android Auto™ maakt meer van jouw Mazda. Wil jij ook meer halen uit jouw MZD Connect? Laat de accessoire dan nu installeren in je Mazda inclusief hardware, software en installatie! We adviseren je graag.

Image
179589

ONBEZORGD HET SEIZOEN DOOR

Wij adviseren je graag over de juiste band voor jouw auto en hebben all-seasonbanden met 25% voordeel. Daarmee ben je klaar voor alle weersomstandigheden. Plan snel een afspraak bij ons in.

Image
5050_werkplaatsafspraak

MAAK EEN AFSPRAAK

Is je Mazda binnenkort toe aan een onderhoudsbeurt? Of wil je gebruik maken van ons aanbod en een afspraak plannen? Dat doe je snel en gemakkelijk via onze werkplaatsplanner.

DISCLAIMER

Een bandenlabel geeft informatie over de kwaliteitseisen en helpt je in de keuze van de juiste banden voor je Mazda. Bekijk meer informatie over bandenlabels.