Image
Monteur Mazda - onderhoud Mazda

Onderhoud


 

Image
Mazda overzicht werkplaats Hengelo

Mazda Onderhoud bij Kolenaar

Zelfs bij een auto van hoge kwaliteit, blijft tijdig onderhoud noodzakelijk. Bij Kolenaar Autobedrijven is uw auto in goede handen. Onze ervaren monteurs zorgen dat uw auto weer honderd procent veilig de weg op kan.

Wij maken gebruik van de modernste apparatuur, originele Mazda Olie en originele onderdelen om uw Mazda in Topconditie te houden.
Laat u een Mazda onderhoudsbeurt uitvoeren dan ontvangt u daarbij gratis de Mazda Euro Service dekking voor een heel jaar ( pechhulp door heel Europa ).

Mazda onderhoud
de onderhoudsbeurten voor uw Mazda, zoals ze door de fabrikant worden voorgeschreven, moeten jaarlijks plaatsvinden of om de 20.000km ( wat het eerst bereikt is). Mazda heeft voor al haar types vaste onderhoudsprijzen. Hierdoor weet u vooraf wat u gaat betalen en wat er aan de auto gedaan wordt. Duidelijk en betrouwbaar. Door te kiezen voor Mazda onderhoud, kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren probleemloos kunt genieten van uw Mazda!

Bent u benieuwd naar de kosten voor een onderhoudsbeurt voor uw Mazda? Klik dan op onderstaande button.

Image
Gratis leenfiets Kolenaar

Service van Kolenaar

WAAROM ZOU U NAAR KOLENAAR GAAN VOOR ONDERHOUD AAN UW MAZDA?
Bij Kolenaar denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij ons kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

MAZDA PECHHULP
Laat u jaarlijks het reguliere fabrieksonderhoud van uw Mazda door Kolenaar uitvoeren, dan zorgen wij ervoor dat uw Mazda gratis verzekerd is voor pechhulp in heel Europa! (tot maximaal 15 jaar oud ).
In vergelijking met de voorwaarden van andere aanbieders bespaart u hiermee al gauw minimaal € 140,–.
Wilt u meer weten over Mazda Pechhulp? Klik dan hier: Mazda Euro Service

VERVANGEND VERVOER / LEENFIETS / WACHTEN?
Bij Kolenaar hebben wij diverse mooie Mazda's beschikbaar als huurauto. Klanten krijgen 50% korting op het normale huurtarief! Daarnaast hebben wij ook fijne leenfietsen beschikbaar, hier kunt u gratis gebruik van maken.
Wilt u liever wachten op de werkzaamheden van uw auto? Wij hebben in beide vestigingen een gezellige wachtruimte ingericht, waar u onder het genot van heerlijke koffie of thee en de krant kunt wachten op de reparatie van uw auto. Via een raam heeft u zicht op uw auto, waarbij u de werkzaamheden kunt volgen die wij verrichten. Er is natuurlijk ook gratis WiFi beschikbaar.

TRANSPARANTE PRIJZEN
Vóór iedere servicebeurt neemt onze receptionist(e) de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW.

Mazda heeft voor al haar types vaste onderhoudsprijzen. Hierdoor weet u vooraf wat u gaat betalen en wat er aan de auto gedaan wordt. Duidelijk en betrouwbaar.

In onderstaande brochure staan alle actuele prijzen vermeld van onderhoudsbeurten voor uw Mazda. Staat uw model er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.