Image

Mazda MX-30

Rijklaar vanaf
33.990
Bijtelling p.m. vanaf
85
Private lease p.m. vanaf
526

Het is zover! De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. De Mazda MX-30 is een echte crossover met imposant voorkomen én een hoge instap.

Mazda MX-30 highlights

100% elektrisch

Ruime crossover

Hoge instap

Hoogwaardige veiligheidsuitrusting

Geen CO2 uitstoot

Geen voertuigen gevonden

Nu op voorraad

Wil je snel rijden? Bekijk dan hier onze actuele voorraad van Mazda MX-30 uitvoeringen. Zit jouw ideale MX-30 er niet tussen? Neem contact met ons op en we gaan het voor je regelen.

UITGELICHTE UITVOERINGEN

Toon alle uitvoeringen
Goede betrouwbare dealer, Mensen komen soms van ver en blijven terugkomen,dat zegt genoeg....
Gerrit
Bij Kolenaar staan we voor:
Echt Twents familiebedrijf
Ruim 40 jaar Mazda dealer
Persoonlijke service en heerlijke koffie

Acties

Bekijk hier onze speciale aanbiedingen op de Mazda MX-30.

Image
Mazda Nederland modelrange 2020

Mazda Private Lease Deals

Brochure & prijslijst

Voor meer informatie verwijzen we je naar de brochure en prijslijst van de Mazda MX-30.

MAZDA MX-30: DE 100% ELEKTRISCHE CROSSOVER

De Mazda MX-30 is de eerste 100% elektrische crossover van Mazda. Met de MX-30 is Mazda een nieuwe weg van elektrificatie ingeslagen wat heeft geresulteerd in een crossover die rijdt zoals je van een Mazda gewend bent. Daarnaast is het Kodo-design doorgetrokken in dit model en heeft hij zoals je van Mazda gewend bent, een zeer rijke standaarduitrusting. 

De MX-30 heeft een prettige hoge zit die je van de crossovers van Mazda kent, en het interieur is zeer ruimtelijk. Dit komt onder andere door de freestyle deuren die in tegenovergestelde richting openen. Ook het speciaal ontworpen zwevende middenconsole draagt hieraan bij. 

In de MX-30 is gebruik gemaakt van duurzame materialen. Gerecyclede petflessen behoren tot een van de materialen, maar ook is er kurk gebruikt in de middenconsole. Dat laatste is een knipoog naar de geschiedenis. Mazda is ooit begonnen als kurkenfabrikant.

Interesse in Mazda MX-30

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type

Disclaimer

De nieuwe Mazda MX-30 is in Nederland te bestellen vanaf 23 oktober 2019. De genoemde vanafprijs van € 33.990 voor de Mazda MX-30 First Edition is inclusief BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic 3-tone lak. De MX-30 is tijdelijk als First Edition verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en te bestellen zolang productieplaatsen beschikbaar zijn. Verbruikscijfers en waardes zijn nog niet beschikbaar. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden.

Mazda Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Mazda Leasing. De tarieven zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden, wegenbelasting, verzekering o.b.v. 6 schadevrije jaren, pechhulp en BTW. Meerprijs kilometers maximaal € 0,1010 en minderprijs kilometers minimaal € 0,0541. De maandbedragen zijn exclusief brandstof en eventuele opties. Overige consumentenacties zijn niet mogelijk i.c.m. het Private Lease aanbod.