Image
Verkoop kantoren enschede

Adviesgesprek en/of proefrit op afspraak

Bij voorkeur werken wij op afspraak, maar ook zonder afspraak bent u van harte welkom. 
Wilt u een afspraak voor een adviesgesprek en/of proefrit plannen? Klik dan op onderstaande button om de afspraak makkelijk in te plannen of neem contact met ons op!

Image
showroom gebruikt

Online uw nieuwe auto bestellen

Maak een keuze uit de auto's uit onze voorraad en volg het keuzemenu, of neem contact op met een verkoopadviseur om een auto samen te stellen. Bij een inruilvoorstel ontvang je dezelfde dag de digitale offerte per email, SMS of Whatsapp. Wil je meer uitgebreide informatie? We informeren je graag via een persoonlijk videoboodschap of in een videocall met rondleiding in onze digitale showroom of gewoon telefonisch.
Wilt u een auto inruilen? Klik op inruilvoorstel in het keuzemenu en volg de stappen.

Liever persoonlijk contact? Plan dan uw showroom bezoek in of kom langs.
 

Image
Electronisch ondertekenen

Wanneer je ons een akkoord op de offerte geeft, ontvang je een digitale orderbevestiging per SMS of via E-mail. Je gaat pas tot aankoop over als je deze orderbevestiging digitaal hebt ondertekend. Dit kan heel eenvoudig met onze elektronische handtekening-tool van Scrive, waarmee je eenvoudig een handtekening kunt zetten via het scherm van jouw mobiele telefoon, tablet of computer. Je ontvangt direct een bevestiging in jouw mail.

Image
Kolenaar bus met aanhanger - aflevering proefrit op locatie

Jouw nieuwe auto wordt gratis thuis afgeleverd of op een andere door jou gewenste locatie op de datum en het tijdstip die we samen hebben afgesproken. We nemen de eventueel ingeruilde auto mee en zorgen voor de vrijwaring. De betaling gaat online via de bank of we sturen je een 'Tikkie'.

Image
online advies gesprek

Online adviesgesprek

Bekijk je liever thuis op de bank (online) samen met een verkoopadviseur een offerte of wil je bijvoorbeeld zien hoe het interieur eruitziet van de auto waar je in geïnteresseerd bent? We nemen graag contact op via Whatsapp (beeldbellen) om je te woord te staan.

 

360 Video

Heb je interesse in één van onze occasions of nieuwe Mazda modellen? Onze verkoopadviseurs beantwoorden al jouw vragen in een uitgebreide 360 video.

Image
360 video advies

 

Proefrit op locatie

Wil je graag proefrijden in één van onze modellen? Onze verkoopadviseurs brengen de occasion of Mazda van jouw keuze bij je thuis in Twente of we spreken af op locatie. Op die manier kunt je de auto uitgebreid testen en direct even kijken hoe de auto voor de deur staat...