Image
welkom bij kolenaar autobedrijven

Garantie, verlengde garantie & Mazda Auto Verzekering

Image
Showroom Kolenaar Hengelo

Mazda fabrieks garantie & verlengde garantie

Bij aankoop van een nieuwe Mazda ontvangt u een uitgebreide fabrieksgarantie.
Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd op Mazda kunt vertrouwen.

De voordelen
De Mazda fabrieksgarantie voor nieuw geleverde Mazda's na 01-2023 is 6 jaar geldig met een maximum van 150.000 km. De normale slijtageonderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.

U krijgt daarbij:
Mazda Euro Service: 12 maanden dekking. Deze service biedt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp bij pech, voor de deur of onderweg. Zowel bij mechanische of elektrische problemen als bij een aanrijding. Verzorgt uw Mazda dealer periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw auto, dan blijft deze service van kracht.

WILT U EEN LANGERE FABRIEKSGARANTIE? KIES DAN VOOR DE MAZDA AUTOVERZEKERING
Kiest u voor de Mazda Autoverzekering, dan profiteert u van een uitstekende Allrisk dekking en garantie tot en met 12 jaar na afgiftedatum van het eerste kentekenbewijs, of 200.000km.

Image
Showroom Kolenaar Enschede

Mazda Autoverzekering

Natuurlijk wil je je Mazda goed verzekeren. Schade of diefstal, daar zit niemand op te wachten... maar het kan iedereen overkomen. Daarom hebben we speciaal voor jou als Mazda rijder de Mazda Autoverzekering samengesteld. Deze uitgebreide verzekering biedt goede service en gunstige voorwaarden. Dat geeft een zeker gevoel! 

Mazda zet met de Mazda Autoverzekering net dat stapje extra, zodat je zorgeloos de weg op kunt. Wij staan voor je klaar voor een vakkundige reparatie en zorgen ervoor dat je Mazda met originele Mazda onderdelen wordt hersteld. 

VOORDELEN MAZDA AUTOVERZEKERING

  • Bij allrisk verzekering: 12 jaar garantiedekking op onderdelen en arbeidsloon
  • Altijd reparatie met originele Mazda onderdelen
  • Geen eigen risico, mits je Mazda wordt gerepareerd door Kolenaar
  • Transparante polisvoorwaarden, geen verrassingen achteraf.