Image
welkom bij kolenaar autobedrijven

Garantie, verlengde garantie & Mazda Auto Verzekering

Image
Showroom Kolenaar Hengelo

Mazda fabrieks garantie & verlengde garantie

Bij aankoop van een nieuwe Mazda ontvangt u een uitgebreide fabrieksgarantie.
Zo kunt u er zeker van zijn dat u altijd op Mazda kunt vertrouwen.

De voordelen
De Mazda fabrieksgarantie is drie jaar geldig met een maximum van 100.000 km. De normale slijtageonderdelen zijn niet opgenomen in deze garantie.

U krijgt daarbij:
24 maanden garantie vanaf de montagedatum op originele Mazda onderdelen en accessoires, mits door de Mazda dealer en/of Mazda Erkend reparateur gemonteerd buiten de standaard garantieperiode, en accessoires.
Drie jaar Mazda-lakgarantie, ongeacht het aantal kilometers. Als zich gedurende deze periode enig probleem met de lak voordoet, wordt dit hersteld door de Mazda-dealer indien de fabrikant verantwoordelijk is voor de gebreken.
Twaalf jaar garantie tegen doorroesten van het plaatwerk van de carrosserie van binnenuit.
Mazda Euro Service: 12 maanden dekking. Deze service biedt u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar hulp bij pech, voor de deur of onderweg. Zowel bij mechanische of elektrische problemen als bij een aanrijding. Verzorgt uw Mazda dealer periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw auto, dan blijft deze service van kracht.

 

WILT U EEN LANGERE FABRIEKSGARANTIE? KIES DAN VOOR MAZDA PLUS GARANTIE
Alle nieuwe Mazda’s worden geleverd met een uitgebreide garantie, die drie jaar lang geldig is tot een maximum van 100.000 km. Met Mazda Plus Garantie kunt u aansluitend aan de fabrieksgarantie tot twee jaar genieten van extra zekerheid. Mazda Plus Garantie kunt u afsluiten voordat uw Mazda drie jaar wordt, óf binnen de eerste 100.000 kilometer, wat het eerst komt.

De optionele Mazda Plus Garantie biedt een uitgebreide dekking, is gebonden aan de auto en overdraagbaar als u besluit uw Mazda te verkopen, wat de verkoopwaarde van uw Mazda verhoogt.

 Voordelen van de Mazda Plus Garantie:

 • Zekerheid voor 4 of 5 jaar in plaats van 3 jaar
 • Overal in Europa geldig
 • De verkoopwaarde van uw Mazda wordt verhoogd
Image
Showroom Kolenaar Enschede

Mazda Autoverzekering

Uitstekend verzekerd met de Mazda Autoverzekering!

Schade aan uw Mazda, u zit er nooit op te wachten, maar als het gebeurt is goed om te weten dat u met de Mazda Autoverzekering goed verzekerd bent en dat uw auto bij Kolenaar in goede handen is!

De Mazda Autoverzekering biedt u een uitstekende service met goede voorwaarden en een scherp tarief! De Mazda Autoverzekering kent diverse dekkingen, zodat er altijd een dekking is die goed bij uw situatie past.

De voordelen van de Mazda Autoverzekering:

 • U betaalt geen eigen risico als u de schade laat repareren door Kolenaar Autobedrijven ook niet bij ruitschade! (      afhankelijk van de gekozen dekking )
 • Gebruik van originele en nieuwe onderdelen
 • tot 5 jaar nieuwwaarde
 • tot 2 jaar occasionwaarde
 • Accessoires gratis meeverzekerd ( tot 10% van de cataloguswaarde van uw auto )
 • Onbeperkte dekking van de in de fabriek of door Kolenaar ingebouwde accessoires
 • Herstel schade volgens norm van de fabrikant
 • Behoud van fabrieksgarantie
 • Wij handelen uw schade van A tot Z voor u af