Kolenaar Doetinchem

Zaagmolenpad 36
7008AJ Doetinchem
Nederland

Kolenaar Enschede

Cromhoffsbleekweg 1
7513ET Enschede
Nederland

Zorgeloos (online) auto kopen

Als u zorgeloos wilt autorijden, is Kolenaar Mobiliteit uw enthousiaste betrokken partner in mobiliteit die net een stap verder gaat door persoonlijke aandacht en service op maat.
Kolenaar is de Mazda-dealer voor Twente en de Achterhoek, met een vestiging in Enschede en Doetinchem.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Mazda CX-30

Automaat 2.0 e-Sky-X 186 Luxury /1e eigenaar/Dealeronderhouden/Aero Pack/Sunroof/Navi/ECC/360 camera/CarPlay
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterspoiler
  • achteruitrij assistent
  • Aero Pakket
  • airco (automatisch)
  • Aluminium pedalenset
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 13.591 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-906-NX
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurMachine Gray
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Uniek! prachtige Mazda CX-30 automaat van de eerst eigenaar met een lage kilometerstand van nog geen 14.000 kilometers, door ons nieuw geleverd en dealeronderhouden.  De auto beschikt over een afneembare trekhaak waarmee 1300 kilogram geremd getrokken mag worden

De uitvoering betreft de meest complete Luxury uitvoering, zo beschikt de auto over een zeer riant uitrusting op gebied van comfort, multimedia, gebruiksgemak en veiligheid. Van buiten is de CX-30 Luxury te herkennen aan de adaptieve LED koplampen met 20 dimmende LED-blokken, de grille in pianozwart, de B-stijl in pianozwart en de 18 inch lichtmetalen velgen in Bright Silver. Extra uitgerust op deze CX-30: het Aero Pack bestaande uit een voorspoiler, zij-skirts en een achterspoiler. Verder beschikt de auto over roofrails en een RVS beschermplaat op de achterbumper, in combinatie met de kleur Machine Gray zorgt dit voor een zeer luxe maar ook sportieve look!
Stapt u in, dan gaat dit extra gemakkelijk dankzij het Smart Keyless Entry systeem. Eenmaal in het voertuig treft u een luxe zwart lederen interieur met verwarmde voorstoelen, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie en een multifunctioneel en verwarmd stuurwiel met bediening voor audio en de Mazda Radar Cruise Control (adaptive cruise) met stop & go-functie, voor het stuur bevindt zich een Active Driving Display (head-up) voor de belangrijkste rij-informatie. Dankzij de automatische airconditioning met twee zones en luchtroosters voor de passagiers achter, beschikt het voertuig altijd over een optimale binnentemperatuur. Geen zin in airco? Deze CX-30 beschikt over een schuif-kanteldak die zorgt voor extra luchttoevoer. Met het 8,8 inch multimedia systeem beschikt u over navigatie, Bluetooth-connectie, Apple CarPlay/Android Auto connectie en DAB radio met het fantastische Bose Premium Audio systeem met 12 speakers. 

Wanneer het neerkomt op gebruiksgemak beschikt het voertuig over elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels met kantelfunctie, een elektrische achterklep en parkeersensoren rondom met achteruitrijcamera.
Op gebied van veiligheid heeft het voertuig Hill Hold Assist, Traffic Sign Recognition, Driver Attention Alert, Advanced Smart City Brake Support, Smart Brake Support, Distance & Speed Alert, Intelligent Speed Assist, Lane Keep Assist, Rear Cross Traffic Alert en Blind Spot Monitoring.

Welkom bij Kolenaar Mazda
De Mazda dealer voor Twente en de Achterhoek. Met onze jarenlange (ruim 45 jaar Mazda dealer) ervaring, zijn wij het adres voor al uw vragen over Mazda. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. In onze showroom in Enschede en Doetinchem treft u een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mazda's aan. 
Kies voor een occasion van Kolenaar! Al onze occasions vanaf € 4.500 bieden wij rijklaar aan met 12 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs.
Kolenaar Autobedrijven, de Mazda-dealer voor Twente en omstreken! Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer info.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
Aero Pakket
airco (automatisch)
Aluminium pedalenset
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Nap