Kolenaar Doetinchem

Zaagmolenpad 36
7008AJ Doetinchem
Nederland

Kolenaar Enschede

Cromhoffsbleekweg 1
7513ET Enschede
Nederland

Zorgeloos (online) auto kopen

Als u zorgeloos wilt autorijden, is Kolenaar Mobiliteit uw enthousiaste betrokken partner in mobiliteit die net een stap verder gaat door persoonlijke aandacht en service op maat.
Kolenaar is de Mazda-dealer voor Twente en de Achterhoek, met een vestiging in Enschede en Doetinchem.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Mazda CX-5

2.0 Sky-G 165 Skylease GT /Dealeronderhouden/Afn. Trekhaak/Navi/ECC/Keyless/DAB/Leder
  • audio installatie premium
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • cruise control
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 120.383 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JG-701-T
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurCrystal White Pearl
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Het betreft hier een volledig onderhouden Mazda CX-5 met afneembare trekhaak waarmee 1800 kilogram geremd getrokken mag worden.
De uitvoering betreft een Skylease GT, zo is het voertuig riant uitgerust op gebied van comfort, multimedia, gebruiksgemak en veiligheid.
Van buiten is het voertuig te herkennen aan zijn kleur Crystal White Pearl en 17 inch lichtmetalen velgen wat zorgt voor een luxe look, instappen gaat extra gemakkelijk dankzij de Smart Keyless Entry. Van binnen is het voertuig uitgerust met een luxe zwart lederen interieur met elektrische voorstoelen en geheugenfunctie voor de chauffeur, ook zijn de voorstoelen verwarmd. Verder is het stuur multifunctioneel met bediening voor audio en cruise control, zorgt de electronic climate control met twee zones altijd voor een optimaal binnenklimaat en met het 7 inch touchscreen beschikt u over navigatie, Bluetooth-connectie en DAB radio met het fantastische geluid van het Bose Premium Audio systeem.

De buitenspiegels zijn elektrisch te verstellen, verwarmen en in te klappen, het voertuig beschikt over parkeersensoren voor en achter wat parkeren extra gemakkelijk maakt en zorgen de LED koplampen met adaptieve bochtenverlichting voor optimaal zicht. Op gebied van veiligheid beschikt het voertuig over Hill Launch Assist, Smart City Brake Support en Blind Spot Monitoring.

Welkom bij Kolenaar Mazda
De Mazda dealer voor Twente en de Achterhoek. Met onze jarenlange (ruim 45 jaar Mazda dealer) ervaring, zijn wij het adres voor al uw vragen over Mazda. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. In onze showroom in Enschede en Doetinchem treft u een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mazda's aan. 
Kies voor een occasion van Kolenaar! Al onze occasions vanaf € 4.500 bieden wij rijklaar aan met 12 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs.
Kolenaar Autobedrijven, de Mazda-dealer voor Twente en omstreken! Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer info.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Opties
audio installatie premium
Autonomous Emergency Braking
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
cruise control
DAB ontvanger
dimlichten automatisch
dodehoek detectie
electronic climate controle
elektrisch verstelbare voorstoel(en)
keyless entry
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap