Image
welkom bij kolenaar autobedrijven

Operational lease

Image
Showroom Kolenaar Enschede

Operational Lease;

Bij Operational Lease ”verhuurt” de financier de auto aan de klant. Tijdens de looptijd van het contract blijft de financier zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto.
Voordeel voor de klant is dat hij/zij fiscaal als huurder wordt aangemerkt en de investering niet op de balans hoeft te worden geactiveerd (off-balance).
Aan het einde van de looptijd heeft u 3 opties: looptijd verlengen (indien mogelijk), de auto overnemen of de auto inleveren en een andere auto aanschaffen/leasen.

 

Full Operational Lease;

Onze Full Operational Lease mogelijkheden nemen u alles omtrent het auto bezit uit handen. Van onderhoud tot schades en van verzekering tot wegenbelasting, alles is geregeld. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de service in het contract zelf in te delen; wilt u bijvoorbeeld de auto zelf verzekeren, dan is dat geen enkel probleem.

Ook bij deze vorm van lease, is de leasemaatschappij de eigenaar en hoeft de auto niet op de balans geactiveerd te worden (off-balance).

Voor onze leasevormen hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse leveranciers, zodat wij altijd een passende oplossing voor u kunnen bieden!