Image
Showroom Kolenaar

Online en private shopping bij Kolenaar

Scroll to content

Onze showrooms zijn doordeweeks geopend
van 9.00 uur tot 18.00 uur 
en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Maar natuurlijk staan we met alle moderne communicatiemiddelen ook voor je klaar!

Hoe kunnen we je het beste helpen?

 

Image
online advies gesprek

Online adviesgesprek

Bekijk je liever thuis op de bank (online) samen met een verkoopadviseur een offerte of wil je bijvoorbeeld zien hoe het interieur eruitziet van de auto waar je in geïnteresseerd bent? We nemen graag contact op via Whatsapp (beeldbellen) om je te woord te staan.

 

360 Video

Heb je interesse in één van onze occasions of nieuwe Mazda modellen? Onze verkoopadviseurs beantwoorden al jouw vragen in een uitgebreide 360 video.

Image
360 video advies

Private shopping

Private shopping lijkt een dure service maar betekent niets meer dan dat je ook buiten de reguliere openingstijden op afspraak welkom bent voor de aanschaf van een auto. Zodoende bent je gegarandeerd de enige klant in de showroom! We nemen alle tijd voor je en zorgen dat ook dan alle beschikbare demonstratie auto’s voor je klaar staan.  Een exclusief Mazda moment voor jou op een dag en tijdstip wat jou het beste uitkomt.

 

Proefrit aan huis

Wil je graag proefrijden in één van onze modellen, maar komt je liever niet naar onze showroom? Onze verkoopadviseurs brengen de occasion of Mazda van jouw keuze bij je thuis in Twente. Op die manier kunt je de auto uitgebreid testen en direct even kijken hoe de auto voor de deur staat...