Kolenaar Doetinchem

Zaagmolenpad 36
7008AJ Doetinchem
Nederland

Kolenaar Enschede

Cromhoffsbleekweg 1
7513ET Enschede
Nederland

Image
Showroom rode auto's

Voorraad voordeel

Bij Kolenaar Mobiliteit tref je altijd een ruime voorraad nieuwe Mazda's aan, die snel leverbaar zijn. 

Mazda Cx-60

2.5 e-Sky PHEV 327 Takumi AWD Automaat /CS en Pano Pack
  • achteruitrij assistent
  • afdaal assistent
  • anti overhel assistent
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 19.146 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-275-LS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurMachine Gray
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

Het betreft hier Mazda CX-60 Takumi met het Convenience & Sound Pack en het Panorama Pack. Deze auto is extra aantrekkelijk voor ondernemers! De BTW is nog aftrekbaar. Onze vraagprijzen zijn inclusief BTW. 
De eerste plug-in hybride van Mazda; de Mazda CX-60 E-Skyactiv PHEV. Dit systeem bestaat uit een 2,5L Skyactiv-G motor met 192pk en een elektromotor met 175pk gekoppeld aan een 17,8 kWh accupakket wat zorgt voor een systeem vermogen van 327pk, dit vermogen gaat naar alle vier de wielen dankzij het permanente ''achterwiel aangedreven'' AWD-systeem wat in staat is 90% van het vermogen naar de achterwielen te sturen. Dankzij het 17,8 kWh accupakket, heeft het voertuig een elektrische range van 63 kilometer, volledig elektrisch rijden kan tot een snelheid van 140 kilometer per uur. Wanneer het accupakket tijdens een langere rit leeg dreigt te raken, of als de bestuurder meer koppel nodig heeft dan de elektromotor kan leveren, wordt de verbrandingsmotor automatisch ingeschakeld.
Dankzij deze mooie prestaties, is de CX-60 PHEV een zeer geschikte trekauto en mag tot 2500 kilogram geremd trekken; het voertuig kan uitgerust worden met een semi-elektrisch wegklapbare trekhaak (desbetreffende voertuig NIET uitgerust met trekhaak). Met deze originele trekhaak van Mazda komt de rij-modus ''Towing'' beschikbaar, deze modus optimaliseert motorkoppel en -vermogen voor het hogere gewicht van de combinatie. Deze modus verbetert ook de stabiliteit van de auto en aanhanger, zodat het minder vermoeiend is om lange afstanden met bijvoorbeeld een caravan achter de auto te overbruggen.

Hier betreft het de luxueuze Takumi uitvoering met twee optiepakketten: het Convenience & Sound Pack en het Panorama Pack. Standaard brengt de Takumi een aantal zaken met zich mee: van buiten is het voertuig te herkennen aan de 20 inch lichtmetalen velgen met Diamond Cut effect, de in de exterieur mee gespoten bumpers en wiel kassen, een design grille in pianozwart met de grilleomlijsting in Bright Silver, zijaccenten in Bright Silver en de raamomlijsting in Bright Silver.
Van binnen is het voertuig uitgerust met een luxe wit Nappa lederen interieur, het interieur beschikt over verwarmde voorstoelen, een multifunctioneel en verwarmd stuurwiel met bediening voor audio en cruise control, een 12,3 inch digitale meterset en een Active Driving Display (head-up) met de belangrijkste rij-informatie. Verder beschikt het voertuig over electronic climate control met twee zones en luchtroosters voor de passagiers achterin waardoor het interieur altijd optimaal gekoeld of verwarmd is en een 12,3 inch infotainment systeem met navigatie, Bluetooth-connectie, Apple CarPlay-/Android Auto-connectie en DAB radio.

Op gebied van veiligheid en gebruikersgemak heeft het voertuig standaard Smart Keyless Entry, parkeersensoren rondom, LED koplampen met High Beam Control, Traffic Sign Recognition, Driver Attention Alert, Smart City Brake Support, Smart Brake Support, Turn-Across Traffic, Rear Cross Traffic Alert en Blind Spot Monitoring.

Betreft het Convenience & Sound Pack: dit bestaat uit een elektrisch bedienbare achterklep met handsfree functie, privacy glas achter, 360 View Monitor (360 graden camera) met 'see-through' functie (doorkijk-functie), een 150W AC stopcontact voor de passagiers achter, een 1500W AC stopcontact in de kofferbak, verlichte deurvakken en middenarmsteun achter, een QI draadloze oplader en een Bose Premium Audio systeem met 12 speakers.

Het Panoramic Pack bestaat uit een panoramisch schuif-/kanteldak, een geïntegreerde windgeleider en een elektrische hemel bekleed in stof. 

Welkom bij Kolenaar Mazda
De Mazda dealer voor Twente en de Achterhoek. Met onze jarenlange (ruim 45 jaar Mazda dealer) ervaring, zijn wij het adres voor al uw vragen over Mazda. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar. In onze showroom in Enschede en Doetinchem treft u een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mazda's aan. 
Kies voor een occasion van Kolenaar! Al onze occasions vanaf € 4.500 bieden wij rijklaar aan met 12 maanden BOVAG garantie zonder meerprijs.
Kolenaar Autobedrijven, de Mazda-dealer voor Twente en omstreken! Bezoek onze website www.kolenaar.nl voor meer info.
Onze voorraad wordt door ons zo zorgvuldig mogelijk geadverteerd. Controleer bij aankoop altijd de zaken die voor u van belang zijn of zaken die uw beslissing kunnen beïnvloeden.

Opties
achteruitrij assistent
afdaal assistent
anti overhel assistent
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bose Premium Audio
bots waarschuwing systeem
Brake Assist System
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Convenience & Sound Pack
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag