Image
Mazda CX-5

Kolenaar Mazda bundelt krachten in Enschedese vestiging

  • Twee vestigingen worden samengevoegd tot één vestiging
  • Versterken aanbod van diensten en bundelen van expertise
Image
Kolenaar Enschede showroom

Onze missie

Als je zorgeloos wilt autorijden, is Kolenaar jouw enthousiaste betrokken partner in mobiliteit die net een stap verder gaat door persoonlijke aandacht en service op maat. 

Als Kolenaar Autobedrijven bundelen we daarom onze krachten. Met ingang van 20 november 2021 gaan we de twee vestigingen in Hengelo en Enschede samenvoegen tot één vestiging in Enschede onder de naam ‘Kolenaar Mobiliteit’. Doel is om voor de toekomst het aanbod van diensten te vergroten, de expertise van het team te bundelen en de hoge kwaliteit van klantenservice te blijven leveren. Door de twee vestigingen samen te voegen ontstaat er een grotere vestiging waarin beleving, flexibiliteit en uitbreiding van de service richting de bezoekers en u als klant van Kolenaar Mobiliteit verder versterkt gaan worden.

Image
Ruitenwisser check

Klantenservice blijft prioriteit nummer 1

Het samenvoegen van de twee vestigingen betekent ook een opschaling in de klantenservice. Wij willen u blijven verrassen met een mooi Mazda-modellengamma en de beste service. Persoonlijk contact en gemak voor u als klant blijft prioriteit. Klanten hebben steeds meer behoefte aan flexibiliteit in communicatie en service. Voorbeelden zijn proefritten op locatie, snelle haal- en brengservice voor onderhoud, goede bereikbaarheid en het gemakkelijk inplannen van servicebeurten. Kolenaar Mobiliteit blijft continu inspelen op deze klantbehoeften. 

Image
Hans Kolenaar voor showroom Mazda

Al meer dan 80 jaar actief in de mobiliteitsbranche

Het team van Kolenaar Mobiliteit verwelkomt je graag in de moderne showroom en werkplaats aan de Cromhoffsbleekweg 1 in Enschede. Hier is een ruime voorraad nieuwe en gebruikte Mazda’s te zien. Onze ervaren adviseurs weten je van het juiste mobiliteitsadvies te voorzien, particulier of zakelijk. Denk daarbij aan advies over het bezit en/of leasen van een auto en de verschillende vormen van aandrijving. We inventariseren graag jouw wensen voor het beste advies. In onze volledig vernieuwde werkplaats ben je voor onderhoud, schade en service aan een Mazda bij ons aan het juiste adres. Onze serviceadviseurs van Kolenaar Mobiliteit staan met een team van gekwalificeerde monteurs voor je klaar.

We zijn al meer dan 80 jaar actief in de mobiliteitsbranche en al 44 jaar Mazda dealer.

 

Bij Kolenaar staan we voor:
Echt Twents familiebedrijf
Ruim 40 jaar Mazda dealer
Persoonlijke service en heerlijke koffie

Kolenaar Autobedrijven bundelt haar krachten