Image
MX-30 Actiepagina
Highlight Euro
100% elektrische crossover vanaf € 33.990
Kom in aanmerking voor € 4.000 subsidie
Highlight Sleutel
Dit jaar nog rijden
Contact opnemen

Mazda MX-30 - Bestel nu en kom in aanmerking voor € 4.000 subsidie!

Ben jij ook al overtuigd geraakt van deze 100% elektrische crossover? Nu is het moment om te kiezen als je aanspraak wilt maken op de particuliere subsidie van € 4.000.

Wees er snel bij en contact ons voor een offerte aanvraag om nog dit jaar te rijden!
Kom bij ons langs en ervaar het zelf! Vraag een offerte aan.

Image
Mazda MX-30 Grey Sliver Ambient

Kom in aanmerking voor € 4.000 particuliere subsidie

De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is gebouwd rondom de inzittenden en geeft ze alle ruimte. Een prachtige auto die ons grenzeloze vakmanschap eens temeer onderstreept.

- Imposant van buiten
- Royaal van binnen

Het allermooiste is misschien wel dat als je hem nu bestelt je nog dit jaar in de extra royale First Edition uitvoering rijdt voor slechts € 33.990. 

MAZDA MX-30 HIGHLIGHTS

100% ELEKTRISCH

RUIME CROSSOVER

HOGE INSTAP

HOOGWAARDIGE VEILIGHEIDSUITRUSTING

GEEN CO2 UITSTOOT

BROCHURE / PRIJSLIJST

INTERESSE IN DE MAZDA MX-30

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda MX-30 Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type

DISCLAIMER

Mazda MX-30 vanaf € 33.990. Gemiddeld stroomverbruik Mazda MX-30 19 kWh per 100 km / CO2-uitstoot van 0 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde stroomverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken, excl. mica/metallic (3-tone) lak en opties. De Mazda MX-30 is tijdelijk als First Edition verkrijgbaar in beperkte oplage en te bestellen zolang productieplaatsen beschikbaar zijn. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl. De genoemde subsidie is vermeld naar de situatie per 10 juli 2020. Wijzigingen zijn niet uitgesloten. Mazda Motor Nederland en de Mazda dealer zijn niet aansprakelijk voor gebruik van deze informatie in individuele situaties of het niet kunnen aanvragen/verkrijgen van de subsidie. Zie voor actuele informatie en voorwaarden: www.mazda.nl.