Image
Pand Kolenaar Doetinchem

Zaterdaghulp

Locatie Doetinchem

Vind je niets mooier dan de hele dag met auto’s bezig te zijn en lijkt het je leuk om als bijbaan bij één van de grootste Mazda dealers van Nederland te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Image
Zaterdaghulpen Kolenaar

Wat ga je doen?

Als zaterdaghulp ben jij inzetbaar waar nodig. Je voert verschillende ondersteunende werkzaamheden uit, zoals het van binnen en buiten wassen van de auto’s in de showroom. Je zorgt ervoor dat ons pand en het terrein er schoon, netjes en representatief uitziet.

We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen, dus als je ambities hebt om verder door te groeien in de automotive branche, dan kijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn en zorgen we voor bij jou passende interne begeleiding, zodat we je dromen waar kunnen maken.

Image
Werkplaats Kolenaar Doetinchem

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Een gezellige en informele werksfeer
  • BBQ’s en borrels
  • Bedrijfsuitjes, zoals de door Kolenaar gesponsorde Military Boekelo, de Mazda Mx-5 Cup en de Enschede Marathon

 

Deel je onze passie, ben je net zo gek op auto’s als wij en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende bijbaan waarin je door kunt groeien? Stuur dan een mail met motivatie en je cv naar sollicitatie@kolenaar.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Image
Personeel Maceda

Over ons

Kolenaar Mobiliteit is dé Mazda dealer in Twente en de Achterhoek en één van de grootste in Nederland. We zijn een gezellig familiebedrijf, al 45 jaar Mazda dealer en meer dan 90 jaar actief in de autobranche.

Wil je meer weten over ons? Neem dan contact op met Lamya Mourabitti via 053 432 1233 of check https:/facebook.com/Kolenaar/ of https://www.instagram.com/mazdakolenaar/.