Kolenaar en Mazda, de perfecte keuze voor uw bedrijf!

Volop rijplezier en representatief!
Kiest u voor een Mazda dan hoeft u geen concessies te doen. Betrouwbaarheid, hoge restwaarde en efficiëntie worden gecombineerd met uitmuntende rij-eigenschappen, prijswinnend design, een comfortabel interieur en de laatste techniek.

Of u nu zelf rijdt of uw collega’s het allerbeste gunt: de Mazda SKYLEASE modellen bieden bovendien een zeer complete uitrusting en toch een lage maandelijke bijtelling.

 • Onderscheidend design én superieure rijeigenschappen
 • Krachtig, zuinig en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke, complete SKYLEASE modellen met lage maandelijkse bijtelling

Bij ons kunt u terecht voor onderhoud, aanschaf, financiering, verzekering, leasing en schadeherstel!

In onze wachtruimte kunt u onder het genot van diverse soorten heerlijke koffie en thee wachten tot uw auto gereed is.

Wilt u tijdens het wachten werken? Er is gratis snelle Wifi beschikbaar en diverse oplaadpunten voor uw laptop, ipad of telefoon.

Wilt u liever niet wachten? Dan hebben wij diverse huurauto’s beschikbaar, voor een scherp tarief krijgt u een representatieve Mazda mee. Ook kunt u gebruik maken van onze gratis leenfietsen of onze haal- en brengservice.

             

               MAZDA   =   DRIVE TOGETHER

Financial Lease;

Bij een Financial Lease financiert u uw auto, waarbij er rekening gehouden kan worden met een aanbetaling of een inruilauto. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde slottermijn. U wordt direct economisch eigenaar van de auto. De BTW vordert u terug bij de fiscus en de afschrijvingskosten en de rente zijn eveneens aftrekbaar. U bepaalt zelf de looptijd van de maandelijkse termijnen. Alle kosten staan vast, dus u weet precies wat u betaald.

Operational Lease;

Bij Operational Lease ”verhuurt” de financier de auto aan de klant. Tijdens de looptijd van het contract blijft de financier zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto.

Voordeel voor de klant is dat hij/zij fiscaal als huurder wordt aangemerkt en de investering niet op de balans hoeft te worden geactiveerd (off-balance).

Aan het einde van de looptijd heeft u 3 opties: looptijd verlengen (indien mogelijk), de auto overnemen of de auto inleveren en een andere auto aanschaffen/leasen.

Full Operational Lease;

Onze Full Operational Lease mogelijkheden nemen u alles omtrent het auto bezit uit handen. Van onderhoud tot schades en van verzekering tot wegenbelasting, alles is geregeld. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de service in het contract zelf in te delen; wilt u bijvoorbeeld de auto zelf verzekeren, dan is dat geen enkel probleem.

Ook bij deze vorm van lease, is de leasemaatschappij de eigenaar en hoeft de auto niet op de balans geactiveerd te worden (off-balance).

Voor onze leasevormen hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse leveranciers, zodat wij altijd een passende oplossing voor u kunnen bieden!

Om u een kleine indicatie te geven van de maandelijkse tarieven treft u onderstaand een overzicht met indicatieve maandbedragen.

Deze maandbedragen zijn op basis van een looptijd van 4 jaar en 15.000km per jaar en exclusief BTW.

Voorbeeld tarieven Full Operational lease;

 • Mazda2 1.5 Skylease+ /  inclusief metallic lak € 327,–
 • Mazda CX-3 2.0i Dynamic / inclusief metallic lak € 441,–
 • Mazda3 2.0i Skylease /  inclusief metallic lak € 448,–
 • Mazda CX-5 2.0i Skylease / inclusief metallic lak € 534,–
 • Mazda6 2.0i Skylease+ /  inclusief metallic lak € 565,–

Bovengenoemde tarieven zijn op basis van Full Operational inclusief verzekering, 48 maanden looptijd, 15.000km per jaar en exclusief BTW.

Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen? neem dan contact met ons op!

Voorbeeld tarieven Financial Lease;

 • Mazda2 1.5 Skylease+ / inclusief metallic lak € 272,–  ( Slotwaarde € 5.000,– )
 • Mazda CX-3 2.0i Dynamic / inclusief metallic lak € 418,– (Slotwaarde € 7.000,–)
 • Mazda3 2.0i Skylease /  inclusief metallic lak € 383,– ( Slotwaarde € 7.000,– )
 • Mazda CX-5 2.0i Skylease / inclusief metallic lak € 495,– ( Slotwaarde € 10.000,– )
 • Mazda6 2.0i Skylease+ /  inclusief metallic lak € 488,– ( Slotwaarde € 10.000,–)

Bovengenoemde tarieven zijn op basis van BTW als aanbetaling, een looptijd van 48 maanden.

Het betreffen indicatieve tarieven, aangezien er diverse mogelijkheden zijn qua uitvoeringen en looptijden en restwaardes.

Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen? neem dan contact met ons op!