Image
Mazda CX-5 2020 hero nieuw

Maatregelen Corona - Covid-19 virus

Scroll to content
Image
Showroom Hengelo

Zowel de werkplaatsen als de showrooms van Kolenaar Hengelo en Enschede blijven open, maar wel met een beperkte bezetting en openingstijden.

De maatregelen die de overheid treft met betrekking tot het Corona-virus willen we als bedrijf niet negeren. We voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers en daarom hebben we de volgende maatregelen getroffen:

We hebben besloten om alleen met de noodzakelijke hoeveelheid medewerkers te werken. We blijven geopend maar met een beperkte bezetting en openingstijden om het voor de medewerkers werkbaar en veilig te houden.

Onze openingstijden zijn doordeweeks alleen voor onze showrooms gewijzigd: 
Showrooms: van 9.00 uur tot 17.00 uur  en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. 
Werkplaatsen: van 8.15 uur tot 16.45 uur.

We zorgen ervoor wanneer u moet wachten dat er niet meer dan twee wachtende klanten zijn in onze wachtruimtes zodat u zonder problemen anderhalve meter afstand kunt houden. We vragen wel het wachten tot een minimum te beperken.

 

Image
Monteur werkplaats

Wat vragen we aan u?

We verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen. We denken graag met u mee als we iets anders voor u kunnen regelen m.b.t. het halen en brengen.

Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

Om fysiek contact te vermijden vragen we u te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, denk dan ook aan onze online werkplaatsplanner! U krijgt altijd binnen 24 uur een bevestiging van uw afspraak! Lukt het niet kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

Klik op onderstaande link om naar de online planner te gaan:
https://www.kolenaar.nl/werkplaatsafspraak-maken

Heeft u een klantenlogin van ons, dan kunt ook een afspraak plannen via:
https://www.kolenaar.nl/mijn-kolenaar

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, we drukken u op het hart dat u kunt rekenen op de service en bereikbaarheid die u van ons gewend bent. We blijven de situatie op de voet volgen en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.