Image
Mazda CX-5 2020 hero nieuw

Maatregelen Corona - Covid-19 virus

Scroll to content
Image
Schoonmaken stuur Mazda

In verband met het Corona virus hebben wij maatregelen genomen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. Onderstaand leest u meer over de maatregelen die wij genomen hebben voor een bezoek aan onze werkplaats en showroom.

De werkplaatsen en de showrooms van Kolenaar Hengelo en Enschede zijn gewoon geopend. We proberen te werken met een minimale bezetting het is voor u en voor ons makkelijk als u van te voren een afspraak maakt.

De openingstijden van onze showrooms zijn doordeweeks van 9.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De werkplaatsen doordeweeks van 8.15 uur tot 16.45 uur.

We zorgen ervoor wanneer u moet wachten dat er niet meer dan twee wachtende klanten zijn in onze wachtruimtes zodat u zonder problemen anderhalve meter afstand kunt houden. We vragen wel het wachten tot een minimum te beperken.

 

Image
Beschermhoes Mazda Corona

Wat vragen we aan u?

We verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen. We denken graag met u mee als we iets anders voor u kunnen regelen m.b.t. het halen en brengen.

Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.

Om fysiek contact te vermijden vragen we u te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt, denk dan ook aan onze online werkplaatsplanner! U krijgt altijd binnen 24 uur een bevestiging van uw afspraak! Lukt het niet kunt u natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen.

Klik op onderstaande link om naar de online planner te gaan:
https://www.kolenaar.nl/werkplaatsafspraak-maken

Heeft u een klantenlogin van ons, dan kunt ook een afspraak plannen via:
https://www.kolenaar.nl/mijn-kolenaar

 

Image
Monteur werkplaats

Kolenaar Service Belofte

Voor u als klant is het belangrijk dat u weet dat we ons houden aan de maatregelen die de overheid heeft ingesteld om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. 

De werkplaats afspraak:

Als u uw auto online inplant voor onderhoud of reparatie ontvangt u altijd een bevestiging van uw afspraak. Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om telefonisch een afspraak te plannen.

Image
Tafel voor sleutel

Uw auto:

Wij voorzien uw auto van een stuur-, schakelpook-, handrem- en stoelhoes. Onze monteurs dragen speciale handschoenen. Na terugzetten van uw auto op de parkeerplaats maken we de aanraakvlakken van uw auto schoon.

De factuur:

We sturen u een prijsopgave per email vooraf voor de werkzaamheden die we aan uw auto gaan doen. We nemen altijd contact op voor toestemming voor meerwerk. De factuur, de checklist en de registratie in het digitale service register sturen we digitaal en per email.

Image
Afbeelding Tikkie

De betaling:

U kunt contactloos betalen per pin of gebruik maken van een ‘Tikkie’. Onze tarieven zijn gebaseerd op betaling van de factuur voordat we de auto weer aan u meegeven.

Daarnaast ontvangt u van ons tijdens de periode dat er maatregelen zijn, die de overheid heeft ingesteld om verspreiding van het virus tegen te gaan, het volgende aanbod:

Gratis vervangend vervoer bij onderhoud: Gazelle leenfiets of Mazda (zo lang de voorraad strekt)

Gratis haal- en brengservice: u legt op het afgesproken moment de sleutel in uw auto en wij halen uw auto op bij u voor de deur of voor uw bedrijf. Na de onderhoudsbeurt brengen we de auto weer terug. We nemen daarbij alle bovenstaande beloftes in acht.

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, we drukken u op het hart dat u kunt rekenen op de service en bereikbaarheid die u van ons gewend bent. We blijven de situatie op de voet volgen en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.