Image
Showroom Kolenaar

Online shopping bij Kolenaar

Scroll to content

De maatregelen om de strijd aan te gaan met het Corona virus zijn recent uitgebreid om verdere verspreiding tegen te gaan.
Bij Kolenaar gaan wij tot het uiterste om uw bezoek aan onze bedrijven veilig en prettig plaats te laten vinden.
Wij houden ons aan nieuwe maatregelen.

 

 

Maak hier een afspraak voor een presentatie of proefrit op locatie of koop uw Mazda of occasion online bij Kolenaar!

Onze showrooms zijn vanwege de lockdown gesloten tot 19 januari. We adviseren je ook online of maken een afspraak op locatie voor een presentatie of een proefrit. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om te beeldbellen voor een online adviesgesprek, we kunnen je een 360 video van de auto sturen maar je mag ons ook gewoon bellen. Meer weten of een afspraak maken? Klik op onderstaande button:

Onze werkplaatsen zijn voor reparatie en onderhoud gewoon geopend!

 

Hoe kunnen we je het beste helpen?

Image
online advies gesprek

Online adviesgesprek

Bekijk je liever thuis op de bank (online) samen met een verkoopadviseur een offerte of wil je bijvoorbeeld zien hoe het interieur eruitziet van de auto waar je in geïnteresseerd bent? We nemen graag contact op via Whatsapp (beeldbellen) om je te woord te staan.

 

360 Video

Heb je interesse in één van onze occasions of nieuwe Mazda modellen? Onze verkoopadviseurs beantwoorden al jouw vragen in een uitgebreide 360 video.

Image
360 video advies

 

Proefrit aan huis of op locatie

Wil je graag proefrijden in één van onze modellen? Onze verkoopadviseurs brengen de occasion of Mazda van jouw keuze bij je thuis in Twente of we spreken af op locatie. Op die manier kunt je de auto uitgebreid testen en direct even kijken hoe de auto voor de deur staat...