Onderhoud

Zelfs bij een auto van hoge kwaliteit, blijft tijdig onderhoud noodzakelijk. Bij Kolenaar Autobedrijven is uw auto in goede handen. Onze ervaren monteurs zorgen dat uw auto weer honderd procent veilig de weg op kan.

Wij maken gebruik van de modernste aparatuur, originele Mazda Olie en originele onderdelen om uw Mazda in Topconditie te houden.
Laat u een Mazda onderhoudsbeurt uitvoeren dan ontvangt u daarbij gratis de Mazda Euro Service dekking voor een heel jaar ( pechhulp door heel Europa ).

 

Mazda onderhoud

de onderhoudsbeurten voor uw Mazda, zoals ze door de fabrikant worden voorgeschreven. Mazda heeft voor al haar types vaste onderhoudsprijzen. Hierdoor weet u vooraf wat u gaat betalen en wat er aan de auto gedaan wordt. Duidelijk en betrouwbaar. Door te kiezen voor Mazda onderhoud, kunt u er zeker van zijn dat u vele jaren probleemloos kunt genieten van uw Mazda!
De onderhoudsinterval van uw Mazda is 20.000km of een jaar ( hetgeen het eerste van toepassing is ).

 

In onderstaand PDF bestand treft u de actuele onderhoudsprijzen aan van de huidige Mazda modellen. Staat uw model er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Mazda onderhoudsbrochure 5e generatie
Mazda onderhoudsbrochure 6e generatie

Kolenaar,
het adres voor

Onderhoud van alle merken, technische diagnose, accessoires, schadeherstel van A tot Z, ruitherstel / – vervanging, reparaties, poetsen, nieuwe banden, zomer- en winterbanden wissel en opslag.