Mazda Outlet

Snel, duidelijk en zorgeloos online uw nieuwe Mazda kopen!

Net als u hebben wij voorkeur voor Mazda! Wij voelen dezelfde passie; sportief rijden en toch weinig brandstof gebruiken dat is goed voor het milieu èn voor uw portemonnee. Mazda betekent probleemloos autorijden; gewoon geen verrassingen op het gebied van onderhoud en reparatie door een uitstekende fabrieksgarantie en service van Kolenaar.

Bekijk het aanbod van onze Mazda Outlet

Voordelen voor u als u uw nieuwe Mazda bij MazdaOutlet koopt;

  • Snel en gemakkelijk
  • Duidelijk
  • Scherpe prijs
  • Direct leverbaar (tenzij anders vermeld)
  • Inruilen geen probleem
  • Fabrieksgarantie
  • Ruime voorraad

MazdaOutlet Kolenaar

MazdaOutlet maakt onderdeel uit van Kolenaar Autobedrijven; de grootste Mazda dealer van Oost Nederland. Kolenaar Autobedrijven is eenfamiliebedrijf dat zich al meer dan 80 jaar met mobiliteit bezighoudt en heeft meer dan 35 jaar ervaring als Mazda-dealer voor Twente e.o. Kom langs in onze showroom voor een kop koffie en een uitgebreide proefrit, proef bij ons de sfeer van Mazda.

Kolenaar Autobedrijven heeft meer dan 1000 m2 showroom met een grote uitgebreide voorraad nieuwe modellen van Mazda, maar heeft ook een demonstratieauto’s van Mazda in de aanbieding. Of u nu op zoek bent naar een Mazda2, Mazda3, Mazda5, Mazda CX-5, Mazda MX-5 of Mazda6, MazdaOutlet heeft altijd een passende aanbieding. Staat de Mazda van uw voorkeur niet in onze voorraadlijst, geef dan uw wensen aan ons door en wij zullen voor uw Mazda een scherp voorstel maken. Door goede (inter-) nationale contacten zijn we in staat soms het onmogelijke toch mogelijk te maken… met maar een reden; wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Elke 2, 3 of 4 jaar een nieuwe Mazda? Met Mazda Private Lease / Service Lease bieden wij u de unieke mogelijkheid om voor een vast maandbedrag elke 2, 3 of 4 jaar een nieuwe Mazda te rijden. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken!
Interesse? Kijk dan op MAZDA PRIVATE LEASE voor meer info!

Snelle reactie; Bij een online offerte aanvraag of vraag ontvangt u op werkdagen binnen 3 uur een reactie. Wilt u direct contact met een medewerker dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 053-4321233.

Uw huidige auto inruilen? Inruilen is bij MazdaOutlet geen probleem of het nu een Mazda is of een ander merk, alles is mogelijk. Wij zullen altijd ons best doen om een zo goed mogelijk voorstel te maken, want uiteindelijk gaat het om de bijbetaling en de service!