Mazda Onderhoud

Werkplaatsafspraak

Eenvoudig online een afspraak plannen

  • Kies een vestiging
  • Kies een datum
  • Vul uw kenteken en naam in

Zelfs bij een auto van hoge kwaliteit, blijft tijdig onderhoud noodzakelijk. Bij Kolenaar Autobedrijven is uw auto in goede handen. Onze ervaren monteurs zorgen dat uw auto weer honderd procent veilig de weg op kan.

WAAROM ZOU U NAAR EEN MAZDA DEALER GAAN VOOR ONDERHOUD?

Bij Mazda denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij ons kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

MAZDA PECHHULP

Laat u jaarlijks het reguliere fabrieksonderhoud van uw Mazda door Kolenaar uitvoeren, dan zorgen wij ervoor dat uw Mazda gratisverzekerd is voor pechhulp in heel Europa! (tot maximaal 15 jaar oud ).
In vergelijking met de voorwaarden van andere aanbieders bespaart u hiermee al gauw minimaal € 140,–.
Wilt u meer weten over Mazda Pechhulp? Klik dan hier: Mazda Euro Service

TRANSPARANTE PRIJZEN

Vóór iedere servicebeurt neemt onze receptionist(e) de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW.

Mazda heeft voor al haar types vaste onderhoudsprijzen. Hierdoor weet u vooraf wat u gaat betalen en wat er aan de auto gedaan wordt. Duidelijk en betrouwbaar.

In onderstaande brochure staan alle actuele prijzen vermeld van onderhoudsbeurten voor uw Mazda. Staat uw model er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgave.

Mazda onderhoudsbrochure 5e generatie
Mazda onderhoudsbrochure 6e generatie