Financiering & Lease

Wilt u privé of zakelijk een nieuwe of een gebruikte auto aanschaffen en deze gedeeltelijk of volledig financieren?
Dan heeft Kolenaar altijd een passende oplossing voor u!

Wij hebben samenwerkingen met verschillende partners, waardoor wij u altijd een scherp voorstel kunnen doen voor uw financiering!

ZAKELIJK

Financial Lease;

Bij een Financial Lease financiert u uw auto, waarbij er rekening gehouden kan worden met een aanbetaling of een inruilauto. Tevens heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een bepaalde slottermijn. U wordt direct economisch eigenaar van de auto. De BTW vordert u terug bij de fiscus en de afschrijvingskosten en de rente zijn eveneens aftrekbaar. U bepaalt zelf de looptijd van de maandelijkse termijnen. Alle kosten staan vast, dus u weet precies wat u betaald.

Operational Lease;

Bij Operational Lease ”verhuurt” de financier de auto aan de klant. Tijdens de looptijd van het contract blijft de financier zowel economisch als juridisch eigenaar van de auto.
Voordeel voor de klant is dat hij/zij fiscaal als huurder wordt aangemerkt en de investering niet op de balans hoeft te worden geactiveerd (off-balance).
Aan het einde van de looptijd heeft u 3 opties: looptijd verlengen (indien mogelijk), de auto overnemen of de auto inleveren en een andere auto aanschaffen/leasen.

Full Operational Lease;

Onze Full Operational Lease mogelijkheden nemen u alles omtrent het auto bezit uit handen. Van onderhoud tot schades en van verzekering tot wegenbelasting, alles is geregeld. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de service in het contract zelf in te delen; wilt u bijvoorbeeld de auto zelf verzekeren, dan is dat geen enkel probleem.
Ook bij deze vorm van lease, is de leasemaatschappij de eigenaar en hoeft de auto niet op de balans geactiveerd te worden (off-balance).

Voor onze diverse leasevormen hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse leveranciers, zodat wij altijd een passende oplossing voor u kunnen bieden!

PARTICULIER

Private Lease / Service Lease;

Wilt u elke 2 tot 5 jaar een nieuwe Mazda rijden?
Dan kan Mazda Private Lease een zeer geschikte aanbieding voor u zijn.
Bij Mazda Private Lease wordt alles voor u geregeld, u hoeft alleen nog maar zelf te tanken!
Voor meer info; bezoek onze speciale Mazda Private Lease pagina! Klik HIER

Huurkoop;

Heb je een prachtige auto gezien, maar is deze boven je budget? Dan kan huurkoop de passende oplossing zijn.Huurkoop is een lening waarbij sprake is van maandelijkse aflossingen. Zodra de laatste termijn betaald is, wordt u eigenaar van de auto.

Huurkoop met slottermijn;

De huurkoop met slottermijn is qua voorwaarden gelijk aan de normale huurkoop, maar in dit geval kiest u vooraf een vastgestelde slottermijn, die bij het einde van de financiering in 1 keer voldaan dient te worden.

Doorlopend krediet;

Een doorlopend krediet is een lening, waarbij de looptijd, rente en het leenbedrag niet vast staan. Deze vorm is geschikt wanneer u gedurende een periode meer financiële ruimte zoekt. u kunt gedurende de looptijd geld opnemen, aflossen en weer opnemen.