Image
Mazda CX-3 Sport Selected
VANAF € 26.990 RIJKLAAR
BOEK EEN PROEFRIT XXL
Highlight Euro
€ 2.995 UITRUSTINGSVOORDEEL
Contact opnemen

Mazda CX-3 Sport Selected

De Mazda CX-3 Sport Selected is een speciale uitvoering van de Mazda CX-3, die een rijke uitrusting combineert met comfortverhogende elementen. Scherp geprijsd en beperkt beschikbaar!

We laten je graag (digitaal) kennismaken met deze verrassend verfijnde auto. Neem contact met ons op.

Image
Mazda CX-3 met Private Lease logo

Scherp geprijsd en beperkt beschikbaar!

De Mazda CX-3 Sport Selected biedt tijdelijk veel voordeel, is scherp geprijsd en rijk uitgerust met onder andere de volgende extra's:

- 18-inch lichtmetalen velgen
- Climate control
- Stoelverwarming
- Haaienvinantenne
- Privacy glass

En dankzij cilinderuitschakeling heeft hij een efficiënte en krachtige motor. Wacht dus niet langer en schaf de Mazda CX-3 Sport Selected aan!

BROCHURE & PRIJSLIJST

Image
Reserveer nu je Proefrit XXL

PROEFRIT XXL

Bij ons geen gewone proefrit, maar een Proefrit XXL. Je krijgt maar liefst een dag lang de Mazda van je keuze mee om te genieten van het rijplezier dat Mazda uniek maakt.

Interesse? Dan kun je hieronder een proefrit aanvragen. Na je aanvraag nemen we contact met je op voor een afspraak. Indien gewenst brengen we de auto bij je thuis, en halen hem de volgende dag weer op.

INTERESSE IN DE MAZDA CX-3 SPORT SELECTED

Bedankt voor jouw interesse in de Mazda CX-3 Sport Selected. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Type
Aanhef

DISCLAIMER

Mazda CX-3 Sport Selected vanaf € 26.990. Gemiddeld verbruik Mazda CX-3 Sport Selected van 6,2 liter per 100 km / 16,1 km per liter / CO2-uitstoot 140 g/km. De vermelde WLTP waarden voor het gecombineerde brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn gemeten volgens de nieuwe WLTP-testmethodiek. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken, excl. metallic/mica lak en opties. Niet geldig bij zakelijke/private lease of in combinatie met andere acties. De Mazda CX-3 Sport Selected is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar zolang de voorraad strekt met registratie uiterlijk 31 maart 2021. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen voorbehouden. Zie voor kosten en voorwaarden: www.mazda.nl.